fredag, september 11

Kikade förbi precis en asiatisk community med lite nyheter och fann denna artikel...

Taiwanesisk fader dödade 10 månader gammal dotter genom att kasta henne i kokande vatten
2009-04-26 22:38:22

En taiwanesisk flicka på 10 månader blev allvarligt bränd av sin pappa förra veckan i Taiwan.
Mr. Huang, en 47-årig alkolist som äger en nudelfabrik hade varit ute hela natten och druckit med några vänner. När han återvände hem, väldigt berusad var hans flickvän, Ms. Lin väldigt arg och paret började att bråka.Lin höll deras bebis i famnen och vid ett tillfälle under bråket hotade Huang med att kasta ner deras dotter i en gigantisk wok med kokande vatten.
Huang, rasande och arg hoppade fram och ryckte åt sig barnet från Lin och dumpade henne i det kokande vattnet.

Lin i chocktillstånd lyckades att dra ut barnet från det kokande vattnet men det var för sent eftersom 90 % av bebisens kropp hade skållats.
Hon försökte svalna ner bebisen med rinnande kallt vatten och ta av hennes kläder, men det skapade bara mer smärta och delar av hennes skinn föll av.
Lin sprang med barnet till sitt hus där hennes bror raskt körde de till sjukhuset. När polisen anlände till nudelfabriken för att arrestera Huang, hittade de honom koka nudlar som om ingenting hade hänt.

Huang berättade senare till polisen att det inte var meningen att doppa bebisen i kokande vatten. ”Jag ångrar verkligen vad jag gjorde efter att ha fått en droppe för mycket”.

I början såg det ut som om bebisens tillstånd blev bättre, men natten till måndagen vände det till det sämre. Tre dagar senare dog bebisen av flera organ fel. ”Vi respekterade mammans önskan att inte använda defibrillering eller utföra hjärt återupplivning och vi gav barnet all medicinering vi kunde, inklusive antibiotika.


Tyvärr lämnade flickan oss kl. 10.05 i Changhua Christian sjukhuset. ”Det var bara för smärtsamt för henne” sade modern.

Källa: AI

Inga kommentarer: