måndag, februari 23

Kändis eller ej, så länge det är misshandel är jag helt emot...

I know, I know, har verkligen inte vart intresserad över kändisars problem, tiderna är inte som förr när man läser skvallertidningar och vet nästan hälften om kändisarnas vardagsproblem...

Men det tog mig ett tag och fatta förrän jag visste vad som hände mellan Rihanna och CB, har hållt mig undan från aftonbladets hemsida på sistone, metro och city har jag inte läst på kanske... ehm sen strax innan jul kanske? om inte tidigare än det?

Ni vet, även om jag hör det jag skulle bara vara chockad och sen inte bry mig mera, tänkte de har säkert överdrivit som vanligt, säkert bara något slag över ansiktet.

Fast nu när jag har så tråkigt halv fyra på morgonen så bläddrade jag förbi en bild. Retuscherad eller ej, fortfarande en bild. Om nu bilden var retuscherad, hur kommer det sig att det också sas på MTV galan hur mycket någon kändis alltid ställer upp för Rihanna? Att det ryktas om att radiostationer dragit in CB's låtar?


Så många misshandeln som går utöver kvinnor och barn händer dagligen, jag vet, vart med om det själv, men att det just får ordentligt med publicitet och omsorg från alla, just för att det handlar om Rihanna och Chris Brown är väl... vet inte finner inga ord.

Kändis eller ej, själv så är jag HELT EMOT misshandel, hemma eller ej, om det handlar om en kvinna, barn eller man, vems fel det är skiter jag fullständigt i, sånt ska inte hända bara! BLÄ!

En bild som jag hittade på en sida jag ofta tittar in för att få åtminstonde en smula update om musiken..



C´ - been there, saw that.

1 kommentar:

Anonym sa...

aa, känns faktis sådär har inte så mkt kontakt med henne hehehe....lycka till kanske du kan söka till Spårlöst fösvunnen o får hjälp hehe du hittar dem, lycka till med sökandet