måndag, januari 5

Återigen har jag kommit in i min lilla period, period där jag bara tänker, tänker och tänker, säger inte ett ord och låtsas verkligen som ingenting framför vänner och bara skämmer ut mig, för att undgå att folk ska lida med mig.
Jag vill inte ha ditt medlidande, vill veta att du kan förstå mig, att du kan stärka mig, för om du bara lider med mig, så kommer jag bara att sjunka lägre än vad jag redan mår...

Yes, årets första inlägg! Första veckan var ju bara så fint, satte min fot inne på asiatfesten precis som alla andra gånger, var med flickorna och grabbarna, E & J var här i Stockholm, men tyvärr så firade vi inte nyår tillsammans, utan förkröket hemma fick duga tillsammans med Mac, Monica, Cissi och Don, festligt var det ju.
Men så faller jag ner igen, en deprimerande period, verkligen precis lagom när E försvinner hemåt :/ *suck*
Snart är det dags och träffa min hemliga vän igen, det var väl 4 månader sist och lagom till allt så är förkylningen tillbaka igen antar väl att det måste ha vart att man sprang runt i bara ben under nyår, men fan kände inte ett skvatt på nyår varken kylan eller fyllan, antagligen för att man var på sådan hypemode den dagen haha!

Men nej, ska återgå till sängen nu och trösta mig själv med min chipspåse, dipsås och läsk... ev. lite oboy senare.. skiter i... TRÄNING IMORGON!

puss
elin

1 kommentar:

a.c.i.n.o.m is a... sa...

"fick duga..." alltså? hmmmm... hehehe ;D (ssssshhh...!)