onsdag, februari 11

11 dagar har gått... fortfarande sjuk, känns som att det blir värre och värre för varje dag som går :( Men jag vet att desto mer jag hostar, så är jag närmare mig mot att bli friskis igen...
Jag orkar inte ibland, jag skäms för att jag är sjuk och fortfarande går dit, rädd för att andra ska bli smittade eller att några andra ska få skiten för det. För jag vet alla vet att jag inte borde gå dit, men jag är en krigare, vad ska man göra? Är så pass sällskapssjuk människa att jag inte klarar av att sitta hemma ensam helt själv (?)

På lördag smäller det, med människan eller ej. Hade mina förhoppningar, men aa... det var väl bara förhoppningar? Precis som alla andra gångerna. Är van nu, vid att bli sviken av min förhoppning. Men skiter i vilket, kommer som alla andra gånger vara med mina vänner oavsett ögongodis.

Det verkar som att det blir många resor i år? Lettland, *secret*, och Thailand wiihii ;) ME LOOOOVES TRAVELLING ;)

Fan då, situationen hemma är inte alls bra just nu, lite spänt mellan mig och morsan, vet inte vad som har hänt. Den enda bästa anledningen jag kan komma på är väl att hon är så pass stressad och trött att hon låter det gå ut över mig, men jag har sagt till henne att absolut inte låta något gå ut över mig då jag bara flippar ur och situationen blir ännu mer kaos... Suck vet inte, letar fortfarande efter en lägenhet att flytta ut till... Därför jag bara jobbar och jobbar... så att jag snart kan fixa en hyreslägenhet eller en bostadsrätt med jävlig billig hyra.

Still searching for love and a place to stay.
Love;

1 kommentar:

Unknown sa...

Har en rolig utmaning på bloggen.. Kika in och kolla :) //Erickah