lördag, mars 14

Börjar verkligen inte trivas med mig själv vid spegeln, har ätit och fått i mig en otrolig stor dos utav alkohol på sistone när besöket kom förbi!
Så nu har jag dragit mig åt kragen och ska banne mig hålla mig vid det! Mitt mål? Är att bli av med min kärlek som jag har runt om magen, få fram det som ska visas till min 20 års dag sen att jag absolut inte ska sitta och skämmas bakom skuggan som jag gjort i alla andra år nere vid stranden! Så min plan är för att få lite fusk med maten är att köpa mig ett nutrilett paket så att jag först och främst kan minska på min stooora aptit, fan jag äter mer än en kille, tack till alla bufféer... :/ och sen köra ordentlig träning på gymet nu när jag har några ynka månader kvar, men jag ska absolut förlänga det när det tar slut!

Så vi får se hur det blir... Vikten ligger nu på... 58 kg, låg faktiskt på 54 kg för bara en eller två månader tillbaka :( Men jag ska komma i form det lovar jag!! :D Så nu har jag proppat i mig en banan också, nästa är en apelsin :) Ska inhandla mig också lite fler grönsaker och frukter :)

Håll tummarna för mig!
Love;
C´:]

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tror på dig!!! haha