fredag, mars 13

Efter att ha funderat på tänk om, utifall att och men... så har jag bestämt mig att på min 20 års dag så skiter jag i vilket och ska ha min lokalfest den datumet jag fyller år, det vill säga på en fredag. Har disskuterat det med en kompis som tar studenten samma dag, om han ville dela lokal med mig då det kanske inte är så roligt att dela på alla våra gemensamma vänner på två olika fester... Ehh.. Jag vet inte.
Men hursomhelst, så har han sagt att alla vänner som han känner, eller rättare sagt vänner som bekanter ska få komma till hans fest så lär det komma ganska många sen plus mina vänner utanför vår vänskap... det lär nog bli för mycket. Så, jag tror nog att det blir åt det hållet att vi kör på två olika fester i två olika platser, sen dem som kommer får väl komma :)
MEN, som jag sagt tidigare, gör du mig något GOTT så kommer jag alltid ha det vid min sida, för du mig något som INTE är gott, det kommer komma med mig föralltid.

Mot dem dära som jag inte direkt känner är välkomna kommer jag köra exakt samma stil som de gjorde mot mig, inte för att jag kände mig sårad på något vis, men de som valde att BEKANT ska behandlas som BEKANT... Sen de vänner som jag inte ens har hört av på sistone, har jag ingen som helst aning om varför dem ens ska höra av sig då? Ajaa.. får väl se hur det blir då.
Men lokalfest blir det hursomhelst, antagligen i gårdslokalen hos mig :)

1 kommentar:

Anonym sa...

kineeees!!! :D
fin blogg, kolla min :)

<33